Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

post thumbnail

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі ліцензії ISPmanager працюватимуть до кінця дати їх оплати. Продовження ліцензій на наступні терміни є неможливим, тож ми пропонуємо розглянути альтернативу у вигляді інших панелей управління: DirectAdmin, cPanel, Plesk.

У квітні 2021 р. компанія ISPsystem анонсувала випуск оновленої панелі управління ISPmanager 6, яка змінює підхід до ліцензування. Раніше ліцензія видавалася на сервер чи віртуальну машину незалежно від кількості облікових записів на сервері. Наразі ціна ліцензії залежатиме від кількості доменів на вашому сервері. 

Особливості ISPmanager 6

Ціна ліцензії

Оскільки ми є партнерами компанії ISPsystem, нам вдалося отримати для своїх клієнтів дещо нижчі ціни на ліцензії. Тепер вони становитимуть:

Назва ліцензіїКількість доменівЦіна
Lite10$4.95 / міс
Pro50$7.95 / міс
HostНеобмежено$11.95 / міс
BusinessНеобмежено$19.95 / міс
Нові ціни на ISPmanager 6

Варто зауважити також, що кількість користувачів з розмежуванням прав доступу залишається необмеженою. 

Host і Business – у чому різниця?

Обидва типи ліцензій здатні забезпечити вам комфортне управління сайтами, як на VPS, так і на виділених серверах. Різниця полягає лише у тому, під які проекти вони підходять: ISPmanager6 Host розрахований на веб-студії та трафік-менеджерів, які підтримують чималу кількість сайтів, а от ISPmanager6 Business ще масштабніший, адже створений для реселінгу віртуального хостингу та розвитку внутрішніх проектів. 

Вибір програмного забезпечення

Як і раніше, у вас залишається широкий вибір програмного забезпечення, яким ви можете користуватися для роботи тієї чи іншої можливості – веб-сервер, поштовий сервер, сервер імен (DNS), FTP-сервер і т.д. Зверніть увагу: встановлюватися буде та версія ПЗ, яка наявна в репозиторії системи.

В оновленій ISPmanager 6 також з’явилася можливість обирати декілька варіантів ПЗ для роботи веб-сервера водночас. Наприклад: Nginx + Apache або Nginx + PHP-FPM. 

Боротьба з багами

ISPmanager 6 як продукт отримав значний розвиток у напрямі системи усунення вразливостей, а також моніторингу наявності шкідливого ПЗ та ушкоджених файлів. 

Підвищена зручність

Інтерфейс оновленої панелі управління став ще простішим та зручнішим у використанні. Відтепер керувати користувачами/шаблонами користувачів, доменами, DNS, поштовою системою, базами даних, ftp-користувачами та фаерволом значно швидше й приємніше. 

Простий перехід

Перехід на нову ISPmanager 6 не потребуватиме від вас міграції чи перенесення даних. Оновлення може відбуватися як в автоматичному режимі (шляхом щоденного запуску завдання в Cron), так і в ручному режимі (через оновлення всіх пакетів, встановлених з репозиторіїв ISPsystem).

Ви завжди можете надіслати запит у нашу техпідтримку – ми з радістю проконсультуємо вас, допоможемо з налаштуваннями та вирішимо усі технічні питання 24/7. 

Висновки

Панель управління ISPmanager 6 надається для усіх тарифів NVMe VPS, Linux VPS, Turbo VPS та Storage VPS. Для переходу на ISPmanager 6 зверніться, будь ласка, в службу підтримки за телефоном +38(067) 823-83-81 або надішліть запит на [email protected]

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...

Нова панель управління ISPmanager 5 lite
Нова панель управління ISPmanager 5 lite

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Продовження ліцензій...