Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Нова панель управління ISPmanager 5 lite

post thumbnail

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Продовження ліцензій на наступні терміни є неможливим, тож ми пропонуємо розглянути альтернативу у вигляді інших панелей управління: DirectAdmin, cPanel, Plesk.

Панель управління ISPmanager 4 застаріла. Ви можете продовжити роботу з нею, але оновлення програмного забезпечення буде відбуватися некоректно. Тому виправляти вразливості і недоробки буде важче. Крім того, ISPmanager 4 lite може функціонувати належним чином з новими версіями PHP, а також PHP-скриптами і серверами баз даних, які все частіше використовуються при розробці сайтів і плагінів до них. 

Також хочемо звернути увагу, що ISPmanager 4 lite не підтримує роботу нової версії Apache. Вона набагато ефективніша через підтримку протоколу HTTP/2, з яким ваш сайт буде працювати швидше.

В майбутньому при виникненні труднощів, вразливостей будь-якої складності може постраждати безпека вашого сервера, через що сайти і бази даних можуть перестати працювати.

Нова панель ISPmanager 5 lite обіцяє працювати набагато швидше, ніж 4 версія і має підтримку оновлень. Крім того, хостинг-панель вбирає в себе кращі напрацювання попередньої версії. Всі застарілі параметри і функції прибрані. Основна перевага від попередньої версії – розширення ресурсів у міру необхідності.

Нові функції в ISPmanager 5 lite

Додактові нові функції:

  • зручний інтерфейс Orion;
  • управління веб-службами;
  • з’явилися майстри налаштування параметрів, які спрощують налаштування пошти, баз даних і т. д .;
  • установка різних версій PHP для різних доменів за допомогою вбудованого PHP-selector;
  • інтеграція з операційною системою CloudLinux;
  • розмежування прав доступу користувачів;
  • система резервного копіювання;
  • імпорт даних з віддаленого сервера.

Крім того, з’явилися нові можливості, наприклад, підключення конструктора сайтів Site.pro. Можна окремо встановити сервіс Virusdie, який автоматично перевіряє і лікує сайти від вірусів і шкідливого коду. А також автоустановник Softaculous –це проста установка 367 скриптів і 1115 класів PHP. І сервіс Let’s Encrypt, який дозволяє безкоштовно і автоматично випускати SSL-сертифікати.

Панель управління доступна для CentOS 6, 7, Debian 7, 8, Ubuntu 14.04 LTS, Xenial, GNU/Linux. Вона має простий інтерфейс і розібратися з нею не становитиме великих труднощів. Також ви завжди можете звернутись за допомогою до нашої техпідтримки.

Скористатися ISPmanager 5 Lite можна безкоштовно протягом місяця, замовивши Linux VPS.

Звертаємо вашу увагу: з новими тарифами Turbo VPS ми також надаємо панель управління ISPmanager 5 на 1 місяць безкоштовно.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Ми змушені повернути автосуспенд
Ми змушені повернути автосуспенд

Друзі! В умовах війни ми несемо додаткові витрати, пов’язані з резервуванням даних та переміщенням...

Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6
Зустрічаємо оновлену панель управління ISPmanager 6

Оскільки ISPmanager – російська панель управління, ми змушені припинити співпрацю з нею. Всі діючі...

Що таке кластерний хостинг?
Що таке кластерний хостинг?

Звичайний хостинг змушує вас ділитися. Ділитися диском, памʼяттю, ресурсами сервера. І все б нічого,...