Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Drupal: огляд переваг і недоліків

post thumbnail

CMS являє собою інструмент для роботи з контентом на сайті. Для цього обов’язково потрібен браузер, але не важливо на якому пристрої – телефоні або комп’ютері. 

Drupal і є однією з таких систем для роботи в мережі. Це безкоштовна платформа для розробки сайту – його структури і дизайну. Йдеться про досить гнучку CMS. Вона володіє стандартною структурою, що дозволяє змінювати функціонал за допомогою роботи з модулями. Такі дії дозволяють змінити вигляд сайту. Основа Drupal, так зване ядро, містить в собі скрипти, необхідні для запуску і коректної роботи CMS. При необхідності або при бажанні можна завантажити безліч інших модулів і тем оформлення з офіційних ресурсів. 

Протестувати можливості CMS Drupal дозволяє демоверсія – вона працює онлайн. Повну версію можна скачати і встановити на власний сервер або хостинг з офіційного сайту Drupal.

Переваги 

  • Завдяки платформі стало простіше створювати прості і складні сайти зі статичним HTML в короткі терміни. На ній прекрасно функціонують проекти будь-яких масштабів. 
  • На тлі вузькоспрямованих CMS Drupal розроблена для більш широких цілей. 
  • Drupal ідеально підходить для старту. Весь базовий набір ретельно розроблений, протестований, має поліпшену безпеку. 
  • Чимало ліцензій CMS коштують недешево. Дехто надає безкоштовну версію, але вона неповноцінна, оскільки має обмеження. Drupal же повноцінна, практично без обмежень. 
  • Платформа підтримується спільнотою по всьому світу, тому в разі необхідності завжди можна знайти допомогу і підтримку від колег по цеху. 
  • Елементарно проста установка в один клік з акаунта хостингу. 
  • Величезна кількість шаблонів для різних сфер бізнесу. 
  • Простий і зрозумілий інтерфейс. 
  • Багатомовність. 
  • Можливість розробок без знань коду. 
  • Кешування для швидкого завантаження сторінок.

Мінуси 

  • величезний набір налаштувань нерідко відлякує новачків, але є можливість використовувати готову збірку, що спростить життя і роботу; 
  • час від часу будуть потрібні розширення, в яких потрібно розібратися і встановити, а це додатковий час і ресурси; 
  • часом можлива нестабільність роботи після оновлень – апдейти отримують модулі поступово. 

Хостинг для Drupal

Для стабільної, безперебійної роботи вашого дітища важливо забезпечити хорошу хостинг-підтримку. Надійний хостинг Drupal однозначно надасть HostPro. Наша компанія забезпечить блискавичну установку обраної CMS, техпідтримку 24/7 і надасть необмежені можливості для діяльності. 

Хостинг Drupal від HostPro – це надійно, швидко і якісно. Тепер немає необхідності морочитися – постійні скачування, установки – це турбота нашої компанії. Ми максимально спростили процес установки до однієї дії. 

Більш того, у нас доступні безкоштовні щоденні бекапи. Справа в тому, що регулярно (щоночі) створюються копії сайту, які зберігаються протягом місяця. Це так званий резерв. При необхідності потрібно просто звернутися до нас – і ми легко відновимо потрібні дані (можна відновити як окремі файли / каталоги, так і базу даних або весь сайт цілком). Також при переході на наш хостинг, фахівці HostPro швидко, якісно, ​​а головне безкоштовно, перенесуть всі необхідні дані.  

Компанія пропонує три тарифних рішення за максимально приємну вартість. Клієнти мають право вибору та можуть стартувати з одного тарифу і в будь-який момент з легкістю переходити на інший (при бажанні або при необхідності). Хостинг від Hostpro однозначно перевірений часом і людьми.

Висновок 

Drupal – вдале рішення для роботи в мережі. Платформа ідеально підходить для створення сайтів, що відрізняються наповненням і обсягом, а також є повноцінною основою додатків. 

Відмінна риса Drupal – CMS легко модифікується під індивідуальні завдання і потреби. У системи є форуми і співтовариства, де діляться досвідом і допомагають. 

Drupal ідеально підійде як професіоналам, так і новачкам. Адже платформа може мати готову збірку або бути первинно чистою для установки тільки потрібних даних.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

End of life CentOS 7: Варіанти міграції
End of life CentOS 7: Варіанти міграції

У січні 2014 року компанія Red Hat приєдналася до проєкту CentOS, ставши його головним...

Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?
Що перевіряти під час тестового періоду на Хостингу?

Якщо хостер пропонує клієнтам тестовий період, то це свідчить про те, що провайдер відповідальний...

Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 
Вся правда про безкоштовний хостинг. 15 причин, чому не варто 

Безкоштовний хостинг видається доволі привабливим для тих, хто тільки планує створювати сайт або у...