Даруємо 10 шоперів

в нашому Telegram

Приєднатись

Зміна політики продовження сертифікатів строком вище 13 місяців

post thumbnail

У зв’язку зі зміною політики Apple і Google з 1 вересня 2020 року, максимальний термін дії всіх сертифікатів дорівнює 398 дням. Детальніше про це ми писали в нашій статті.

Якщо сертифікат оплачений на період більше одного року, потрібні додаткові маніпуляції для продовження терміну його дії через рік після його використання. Тільки після цього сертифікат буде випущений повторно на другий рік. У разі, якщо сертифікат оплачений на три роки, необхідні будуть два таких продовження.

Звертаємо вашу увагу, що зміни стосуються сертифікатів Центру сертифікації Sectigo (Comodo SSL).

Як продовжити оплачений SSL сертифікат?

За 30 днів до закінчення терміну дії сертифіката, вам буде надіслано повідомлення від Центру сертифікації про необхідність продовження сертифіката. Далі у вас буде 30 днів на те, щоб зробити перевипуск (Re-issue) сертифіката в своєму особистому кабінеті. Для цього треба в особистому кабінеті в налаштуваннях сертифіката згенерувати новий CSR:

Генерація нового CSR для сертифікату SSL

Після цього, внизу сторінки виберіть опцію Re-Issue Certificate та вставте у віконці новий CSR, який був згенерований на попередньому кроці. Він буде відправлений на вашу контактну поштову адресу. Також ви можете скопіювати його безпосередньо після генерації.

Далі повторіть генерацію SSL-сертифіката, відповідно до інструкції. Після Re-issue сертифікат видається на рік з моменту дати видачі та додаються невикористані дні від попереднього.

Для уникнення складнощів своєчасного продовження сертифіката, по закінченню дії вашого поточного сертифіката, рекомендуємо замінити його на щорічний. Якщо у вас виникнуть труднощі або необхідна буде допомога, звертайтеся в нашу техпідтримку.

Нагадаємо, повернення коштів за сертифікат ви можете здійснити протягом 30 днів після покупки. На жаль, якщо сертифікат оплачений на два або три роки, і пройшло більше 30 днів після його установки, вам потрібно буде виконати дії, описані на початку статті щодо його продовження. Не турбуйтеся, це нескладно, ми завжди готові прийти на допомогу.

Якщо ви ще не встигли оплатити рахунок на продовження і бажаєте змінити період оплати на рік, звертайтеся до відділу продажів для допомоги або замовте новий сертифікат на рік у нас на сайті.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

з важливими анонсами, розіграшами й мемами

Приєднатися

Можливо, вас зацікавить

Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу
Які бувають SSL-сертифікати? Переваги й недоліки кожного типу

Без SSL-сертифікату неможливо завоювати довіру користувачів і впевненими кроками просуватися все вище й вище...

SSL-сертифікат: що це таке, навіщо він потрібен і як його отримати
SSL-сертифікат: що це таке, навіщо він потрібен і як його отримати

Використання захищеного HTTPS-з’єднання на інтернет-ресурсах вже стало стандартом сучасності. Згідно з дослідженням SerpWatch, сьогодні...

Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?
Що таке GDPR і Consent mode. Для чого та як виконувати?

В часи постійного розвитку цифрового середовища конкуренція за дані посилюється. Компанії прагнуть покращувати свої...