Стань Guru — хостинг, де все просто та знайомо

post thumbnail

HostPro надає послуги хостингу більше 16 років. Ми знаємося на проблемах з якими Ви стикаєтесь. Бачили безліч повільних сайтів і серверів, що не могли впоратися з несподіваним збільшенням числа відвідувачів. У той же час, багатьом клієнтам додаткові ресурси необхідні тільки протягом декількох днів в місяць для запуску нових продуктів, чи здійснення продажів.

Традиційний хостинг, на основі щомісячних оплат, є не досить гнучким для того, щоб вирішити цю проблему. Необхідні додаткові потужності сервера, можливо, доведеться чекати декілька днів. Адже, потрібно перейти на інший тариф чи здійснити оплату. Результат все одно не задовольнить потреб бізнесу якому доводиться платити за потужності, які необхідні лише в разі сплеску.

HostPro.Guru — нова модель хостингу, яка дозволяє користувачам отримувати необхідні ресурси сервера відповідно вимог власного сайту та значно економити кошти. Відтепер, вони можуть забути про задані структури традиційних угод хостингу та платити лише за ті ресурси серверу, які використали.

Guru хостинг необхідний Вам якщо:

  • не впевненні, які ресурси необхідні Вашому сайту і який хостинг обрати;
  • Ви втомились вгадувати та передбачати навантаження сайту;
  • Ви не бажаєте сплачувати хостинг-тариф, який Ваш сайт повністю не використовує (але менший тариф, надає замало ресурсів);
  • більше потужностей сервера потрібно разово, лише, в разі сплеску активності на Вашому сайті;
  • Ви обмірковували ідею розміщення сайту на VPS, але, звісно, переймалися складнощами його налаштувань;
  • Ви помітили, що ресурси віртуального хостингу не забезпечують ресурси, необхідні для безперебійної роботи Вашого сайту.

HostPro.Guru поєднує простоту віртуального хостинга з потужністю та перевагами VPS. Проте він має суттєву відмінність від VPS — доступ до максимальних потужностей сервера без відповідного хостинг-тарифу.

Переваги користування Guru:

  • звичне та знайоме управління з сРanel, як у віртуальному хостингу;
  • не потрібно бути технічно обізнаним, щоб управляти середовищем HostPro.Guru;
  • Ви використовуєте стільки ресурсів скільки потребує Ваш сайт;
  • можна почати з малого та рости — хостинг HostPro.Guru підлаштується під потреби сайту та буде зростати разом з ним;
  • покращена система безпеки — Вам не потрібно турбуватись щодо негативного впливу сайтів розміщених на одній платформі з Вашим сайтом;
  • прозора статистика використання CPU, RAM, IO та дискового простору (данні оновлюються в особистому кабінеті 1 раз на годину);
  • прозоре та зрозуміле нарахування оплати;
  • сплата лише за використані сайтом ресурси.

Потужність хостингу забезпечує високопродуктивний процесор IntelXeon та надійні SSD диски об’єднані в RAID10 масив. Ми використовуємо LiteSpeed сервер, який у 40 разів швидший ніж Apache та у 20 разів ніж Nginx. Також, ми застосували MariaDB — нове покоління баз даних, що забезпечило підвищення продуктивності та можливостей.

З HostPro.Guru Ви додатково отримуєте: Softaculous (допоможе легко встановити програми та CMS), PHP Selector (без зусиль змінить версію на потрібну), безкоштовні сертифікати від LetsEncrypt, щоденні резервні копії, які зберігаються до 1 місяця.

Система нарахування оплат

Оплата за об’єми обчислювальних ресурсів вираховується на посекундній основі без довгострокових зобов’язань та авансових платежів. Це дозволяє звільнити Вас від невиправданих видатків, складнощів при плануванні купівлі ресурсів та трансформує великі фіксовані витрати в значно менші. Ознайомитись с цінами на ресурси можна тут.  Зазначимо лише те, що рахунок виставляється 1 раз на місяць. Якщо ресурси серверу Вами не використовуються, посекундна плата за передачу даних не стягується, але продовжує стягуватись плата за збереження даних на диску.

Настав час приєднатися до клієнтів, які вже перейшли та відчули переваги користування однією з найшвидших, найнадійніших та інноваційних моделей хостингу — HostPro.Guru. Для того, щоб розпочати роботу потрібно лише зареєструватись. В разі потреби, ми безкоштовно перенесемо Ваш сайт від іншого хостинг-провайдера. 

PS: Ця послуга більше не є активною і не підтримується! Замість неї ви можете замовити послугу Клауд Сайт.

У вас виникли питання? Напишіть нам сьогодні, щоб зрозуміти, як саме наша нова послуга може бути корисна Вам.

Telegram Hostpro

Наш телеграм

с важными анонсами, розыгрышами и мемами

Присоединиться

Возможно, вас заинтересует

Мы вынуждены вернуть автосуспенд
Мы вынуждены вернуть автосуспенд

Друзья! В условиях войны у нас возникли дополнительные расходы, связанные с резервированием данных и...

Встречаем обновленную панель управления ISPmanager 6
Встречаем обновленную панель управления ISPmanager 6

Поскольку ISPmanager – русская панель управления, мы обязаны прекратить сотрудничество с ней. Все действующие...

Что такое кластерный хостинг?
Что такое кластерный хостинг?

Обычный хостинг вынуждает вас делиться. Делиться диском, делиться памятью, делиться ресурсами сервера. И всё...